2 uker i USA


Først var jeg 3 dager i San Fransisco. Det var ikke en så veldig fin by og hadde mye fattigdom. Hilste på en venn av meg kalt Lauren. Møtte henne på cruise i Karibien ifjor. Det var utrolig gøy å se henne igjen. Fikk shoppet en del.

Var 4 dager i Los Angeles. Andre dagen var vi i Santa Monica. Vi gikk langs stranden og vi dro på tivoliet. Senere shoppet vi i nærheten. Tredje dagen dro vi til Universal Studios. Det var utrolig gøy å være i 4d kinoer. Vi tok den verdens kjente Universal studio turen. Vi kjørte gjennom ulike studioer fra kjente filmer. Vi fikk også være inne i settene og fikk opplevelsen av å være inni filmen. Det var fantastisk gøy. Den nest siste dagen var jeg på boksignering på DASH. JEG MØTTE KIM KARDASHIAN!!!!!!! Jeg sto i kø i 3 timer å ventet på å komme inn. Det var 40 grader ute og ingen skygge. Mens jeg sto i køen kom Kris og Kylie Jenner inn i butikken. Fikk ikke møtt de, men fikk sett de. Det var helt utrolig å se Kim i person. Hun var så utrolig vakker. Jeg har alltid sett på The Kardashians og det å møte henne har alltid vært en drøm. Jeg fikk tatt bilde med henne og hun signerte boken min. Senere etter boksigneringen var ferdig, kom vi tilbake for å shoppe der. Kjøpte kjempe masse fint der.

En uke i Las Vegas. Hvert år drar jeg og mamma til Las Vegas for en reisemesse. Vi bor på Bellagio som er et av verdens fineste hotell. Det var en uke med bare avslapping og soling med bassenget. Siste dagen dro vi å shoppet en del klær og ulike ting på Michael kors.

Har hatt en kjempe fin, men kort ferie i USA <3

- Mikaela Rose

6 kommentarer

Det så kjempe kjekt ut :)

Et tips er å kanskje ikke å bruke så mange punktummer hele tiden,skriv lengre setninger.Så langt du klarer å lese før du føler for å puste.Må du puste når du selv leser det så bruker du punktum eller komma tegnet.

Ha en fin kveld videre.

Mikaela

10.09.2015 kl.21:35

LinnMerete Olsen-Mamma`n til Nikolai: ok, takk for tipset:) Skal huske det til neste innlegg

10.09.2015 kl.21:37

Åå du r så heldig😍 missunner deg sånn:-

Anette

10.09.2015 kl.22:00

Så fine bilder:)

Ha en riktig god helg <3

Mikaela

11.09.2015 kl.12:21

Anonym: Tusen takk<3

Mikaela

11.09.2015 kl.12:21

Anette: Takk, du også:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Mikaela, og er en 15 år gammel jente fra Bergen! :)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡