Klassetur til Færøyene


Nå har jeg nettop kommet hjem fra en fantastisk klassetur til Færøyene. Vi reiste sent torsdag og kom ikke fram til Torshavn før kl 22. Når vi kom på hotellet fikk vi kjempe god færøysk pizza. Jeg kom på rom med to av mine beste venner, Frida og Malene.

Andre dag i Torshavn gikk vi på guide tur i sentrum. Etter det dro alle jentene sammen til shopping senteret SMS å shoppet. De hadde ikke så mange butikker men alle kjøpte sminke på Matas og godteri i matbutikken. Senere dro hele klassen på en asiatisk restaurant å spiste deilig mat. Etter maten dro vi til et fort og hørte på et ungdomskor. Det var veldig kaldt men utrolig koselig.

Tidlig lørdag morgen dro vi til neste by, Kirkjubøargaròur. Vi dro til en kirke og spiste lokalmat. Så dro vi videre til den bygden vi skulle bo i de neste dagene, Gjòv. Vi la fra oss baggasjen og dro rett ut til vann aktivitetene. Vi skulle bade med tørrdrakt, zipline, kajakk og hoppe fra klipper. Vi ble delt inn i fire grupper. Min gruppe var de første som skulle svømme. Vi hadde på tørrdrakt, men med en gang vi traff vannet gikk alt inn i drakten. Det var så utrolig iskaldt og klarte så vidt å bevege hendene mine de første minuttene. Jeg har gått på svømming i cirka 3-4 år så jeg er egentlig veldig flink til å svømme, men det var så sterk motstrøm og jeg hadde så mye luft inne i drakten at det var super tungt å svømme. Når vi svømte sto hele klassen å så på oss, det var ikke litt gøy. Ingen andre grupper svømte fordi at tørrdraktene ikke funket og fordi det var så kaldt, så ingen skjønte hvor tungt det var for oss. Jeg var super kald så jeg dro rett tilbake til hotellet. Gikk i tights, tynn genser og sokker gjennom hele landsbygden alene for å komme til hotellet. Der vi bodde var det super koselig. Vi lå å sov i sånne sovealkover. Alle hadde et fellesrom og vi var to og to i hver seng. Vi spilte veldig mange runder kortspill (mafia), fordi det var det eneste vi kunne spille med så mange.

Søndag var det fjelltur. Vi ble vekket tidlig. Været var veldig dårlig, mye regn og veldig sterk vind. Vi skulle egentlig gå 5 timers lang fjelltur, men på grunn av været kunne vi velge mellom 1 timers tur eller 5 timers tur. Nesten alle tok 1 timers. Unødvendig at vi måtte stå opp så tidlig. Vi kom hjem fra fjellturen kl 12 og hadde ikke mye å gjøre på. Siste kvelden hadde vi Færøysk aften, masse deilig lokalmat. Etter maten var det Færøysk folkedans, og det var veldig enkelt.

Idag sto vi opp 04:30, det var utrolig slitsomt. Alle var veldig trøtte på hele reisen. Vi kom ikke hjem til Bergen før kl 11. Det var en lang og slitsom hjemreise. Men da jeg kom hjem savnet jeg klassen min så utrolig mye. Dette har vært en fantastisk fin klassetur og jeg har blitt så mye bedre kjent med alle. Føler at klassen som et felleskap har blitt mye tettere og dette er et minne jeg aldri vil glemme.

- Mikaela Rose

4 kommentarer

Hei

28.09.2015 kl.22:15

Fine bilder !

dreamingofamerica

28.09.2015 kl.22:21

Hei: takk:)

Lady Gaga

28.09.2015 kl.22:36

Kuol blogg

dreamingofamerica

28.09.2015 kl.22:39

Lady Gaga: takk:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Mikaela, og er en 15 år gammel jente fra Bergen! :)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡