Skal på luksus yacht i Karibien<3

Ååå som jeg gleder meg!<33 Bare 18 dager igjen. I november 2014 var første gang jeg reiste på cruise. Ikke bare hvilket som helst cruise, men Seadream. Det er to luksus yachter som heter Seadream I og Seadream II. Det er ikke plass til mer en 120 passasjerer per reise, fordi det nemlig er en yacht. Det er alltid flere som jobber på båten enn passasjerer, dette er fordi de ønsker at alle gjestene skal ha så god service som mulig. Det er all-inklusive så du betaler for reisen, så er absolutt alt inkludert. Det eneste vi betaler for er spa behandlinger og merkeklær som selges ombord. Det er verdenskjente kokker som lager ny 5 stjerners meny hver eneste dag. Første dagen da vi kom ombord båten så var det bøtter med dyr russisk kaviar og champagne for å ønske gjestene velkommen. Det er vanskelig å forklare hvor fantastisk det er på Seadream, men jeg vil anbefale det til alle som har råd til det. Det er bare virkelig lukus. Ja, det er veldig dyrt men det er absolutt verdt det. Da jeg var på Seadream møtte jeg en jente som heter Lauren som jeg ble utrolig god venn med. Hun er 29 år, og vi to var de yngste på båten. Nå når vi reiser i påske/vinerferien kommer det forhåpentligvis til å være flere unge på båten. 

Så i år skal vi på 7 dagers cruise med Seadram fra St. Martin til Barbados. Skal reise med mamma og Lauren. En av øyene vil skal innom i nesten 2 dager er Saint Barts, som uten tvil er en av mine favoritt reisemål, det er utolig god shopping der. Vi skal også innom øyene Martinique og Guadeloupe som er der familien min på min far sin side kommer fra. Har vært et par ganger i Martinique og besøkt familien min der når jeg var yngre, så gleder meg til å dra tilbake dit. Kommer til å feire bursdagen min ombord på skipet. Har bursdag 24 mars dagen vi er i St. Vincent and the Grenadines, på den øyen er det ikke mange butikker og veldig få turister, hvilket er veldig kjipt. Synes også det er utrolig trist jeg ikke får feiret bursdagen min med pappa og vennene mine, men vil jo ikke gå glipp av tur til Karibien og USA for å være i Bergen. Vi reiser til Saint Martin 17 mars, men cruiset starter ikke før 19 mars og slutter 26 mars. Etter cruiset skal vi være noen dager i Barbados, deretter drar vi til New York!<3 Gleder meg så utrolig mye, det blir totalt 18 dagers ferie.


 

Mer info om cruiset jeg skal på her

Mer info om Seadream her

 

Ballet 2k16

I år var mitt 3. og siste Rothaugsball. Ballet var 23 januar, så dette innlegget kommer litt sent. Det var utrolig mange talentfulle elever som opptredde i år, mye bedre enn de andre årene. Det er vel hovedsakelig fordi det var mange flere i år, enn de andre årene. Jeg var ikke så sikker på om jeg ville gå på ballet i år, og det var ikke før 2 timer til det begynte jeg bestemte meg for å gå. Det var mange kåringer i år, jeg ble kåret til årets mest bortskjemte, hvilket jeg synes var veldig gøy. Viste egentlig det fra før av at jeg skulle bli kåret til det, fordi en av bestevennene mine var med i ballkomiteen.

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Desember 2015 » November 2015


Hei! Jeg heter Mikaela, og er en 15 år gammel jente fra Bergen!:)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits