Ballkjoleshopping 21.12.15

Idag var nest siste "skoledag" i 2015. Vi har ingen fag så vil ikke akkurat kalle det skole. Vi var ferdig litt før 12, så gikk jeg, Martina, Marie og Malene til byn. Var der i noen timer for å finne ballkjole. Det som er litt dumt er at på Rothaugen har de ikke skikkelig ballkjoler. Alle går med skikkelig fine kjoler, men ikke store, lange med stort skjørt. Skulle virkelig ønske dette fordi elsket kjolen jeg prøvde. Da jeg kom hjem å viste jeg den til foreldrene mine så likte de den veldig godt, så kan godt hende jeg kjøper den.

Hvordan få lengre vipper

Jeg hadde veldig lange vipper naturlig, til jeg tok vippeextensions. Etter det ble vippene mine utrolig korte, men jeg trodde de kom til å vokse ut igjen. Nå er det gått over 6 måneder og de er ikke tilbake til sånn de var. I det siste har jeg begynt å bruke falske vipper og det synes jeg er helt fint, men klarer hele tiden å miste vippene og kjøper nye nesten hver dag. En venninne av meg som har veldig veldig lange vipper, fortalte meg at hun bruker et vippeserum som gjør at vippene vokser. At etter 2 måneder med å bruke dette serumet hver dag så vil de bli lange. Så nå har jeg kjøpt dette serumet og gleder meg til å prøve det.
Jeg bestilte det på blivakker.no og det koster 1000kr her

Most likely to tag w/ Malene, Frida og Martina

Hei, for noen dager siden lagde jeg og noen venninner en most likely to tag. Håper dere liker den:)

Anbefaler å endre kvaliteten til 720p nede på tannhjulet i høyre hjørne for best kvalitet.


Filmet og redigert av Frida Aasen Aukland

- Mikaela Rose

Bye, bye Stockholm

I går var siste dagen i Stockholm. Jeg hadde en innlevering som jeg måtte jobbe med så jeg satt på hotellet frem til kl 14 å jobbet, mens mamma og morfar var ute å handlet. Da de kom tilbake på hotellet sjekket vi ut, og møtte Sara. Så dro vi på ABBA museet. Morfar elsker ABBA og siden denne turen var 70års bursdagsgaven hans så var det en selvfølge at vi skulle dra dit. Vi hadde det kjempe gøy og sang masse. Etter vi var på museet dro vi til noen butikker, hvor jeg kjøpte bursdagsgave til bestevenninnen min Malene. Når vi gikk i de fine gatene så begynte det å snø. Etter litt shopping dro vi for å spise middag. Der møtte vi Jakob og hans kjæreste. Vi hadde en fin siste middag sammen før vi dro til flyplassen. På flyplassen shoppet vi enda litt til og tok noe å drikke på Starbucks. Dette har vært en kjempe fin tur og jeg er så glad jeg fikk tilbragt så mye tid med morfar

Mamma er så utrolig snill mot meg og utrolig sjenerøs, hun bruker nesten aldri penger på seg selv. Så da brukte jeg noen av de siste konfirmasjonspengene mine på å kjøpte et krystallsmykke fra Swarovski på flyplassen. Swarovski er favorittmerke til mamma. Fant et smykke jeg synes var kjempe nydelig. Hun var utrolig glad og rørt over at jeg hadde tenkt på henne og hadde kjøpt noe hun virkelig ble glad for:) En kan ikke sette pris på kjærlighet og det er viktig å vise de som betyr mye for deg at du er glad i de.

Stockholm day 3

Jeg hadde funnet noen veldig fine vintersko fra Svea som jeg ville kjøpe, en fant ikke i min størrelse på nett. Tenkte at siden vi dro til Sverige at jeg kunne kjøpe det der, men når vi dro til Svea butikken hadde de ingen sko der. Var veldig skuffet og har nå ingen vintersko. Så vi var i det området en stund å shoppet, og tok vi en liten kaffe pause. Deretter møtte vi en venninne av mamma og datteren, fetteren min og kjæresten hans, og kusinen (søsteren) min Sara. Vi dro på en thai restaurant å spiste, det var veldig koselig. Etter maten dro venninnen til mamma og datteren hjem. Da var det bare oss 6 igjen, jeg, mamma, morfar, Sara, fetteren min Jakob og hans kjæreste.

Vi dro på en veldig kul bar som var i en stor kjeller, der hadde de kjempe mange gøye spill. Vi spilte shuffleboard, darts, pingpong, air hockey og fotball bordspill. Vi hadde det kjempe gøy i flere timer med mye latter. Veldig sent dro vi å spiste middag, det var ikke enkelt å finne bord til 6 personer lørdag kveld. Etter å ha prøvd 10-15 restauranter fant vi en med god mat og bord til alle. Vi endte opp med at alle tok hamburger, og som alle sa, så var det den aller beste de har smakt. Så hvis noen skal til Stockholm så anbefaler jeg dra til restauranten på Scandic Hotel på Medborgerplassen.

Stockholm day 2

Vi sto opp tidlig for å møte morfar på flyplassen. Da vi kom på hotellet hadde vi blitt oppgradert til suiter, hvilket var veldig gøy. Så dro vi ut å gikk litt, jeg gikk inn på Sephora og shoppet litt. Deretter dro vi på noe som heter en isbar. Alt der inne var laget av is. Vi fikk parkas som vi måtte bruke inne i baren. Vi fikk drinker i en isbit hvor et lite hull var kuttet ut, i det hullet var drinken. Det var en utrolig gøy opplevelse. Senere skulle vi møte fetteren min som bor i Stockholm, på en lokal restaurant. Da han kom på restauranten hadde han tatt med kusinen (søsteren) min Sara, som hadde tatt toget fra Gøteborg. Det var en utrolig fin overraskelse. Vi hadde en kjempefin middag med mye latter. Når vi kom tilbake til hotellet jobbet jeg i 4 timer med en skoleoppgave.

Touchdown Stockholm

Nå har jeg nettop landet i Stockholm. Fikk fri fra skolen på fredag og skal være her helt til søndag kveld. Morfaren min fylte 70 år i april, og han har alltid hatt lyst til å dra til Stockholm. Så da ble jeg og mamma enig om å gi en lang weekend i Stockholm som bursdagsgave. Morfar bor i England og jeg ser han bare en sjelden gang. Han har nylig blitt veldig syk og jeg håper på at denne turen blir et fint minne. Han lander imorgen og gleder meg til å se han<3

I natt bor vi på et flyplass hotel, Quality Airport Arlanda. Skal bare være her en natt. Imorgen møter vi morfar på flyplassen og drar på hotellet vi skal bo på resten av oppholdet, Nordic Light. Det er inne i Vasastan som er veldig sentralt.

Venninne julebord<3

Idag har jeg og 9 andre venner hatt julebord på Fridays. Først dro jeg på Expresso House med Alexandra og Severina. Etterpå gikk vi rundt i byn og shoppet. Så møtte vi Martina, Frida, Malene og Marie en time før reservasjonen. Da gikk vi bare rundt i byn og snakket. Så dro vi på Fridays og møtte resten. Isteden for at alle skulle kjøper julegaver til hverandre så ble vi enig om at alle skulle dra å spise middag sammen. Da fikk vi en kjempe koselig kveld, isteden for gaver som vi gjerne ikke komme til å bruke. Det var en veldig fin og koselig kveld.

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Desember 2015


Hei! Jeg heter Mikaela, og er en 15 år gammel jente fra Bergen!:)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits